Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/lewiens.nl/public_html/wp-content/themes/orio/theme-admin/functions/theme-custom-styling.php on line 23
About - Lewiens

Hi :), Ik ben Ashwien en ik vertel verhalen.

Niet zomaar verhalen; jouw verhalen. Verhalen die je doelgroep raken en triggeren. Niet in woord, maar in beeld. Niet saai, maar creatief. Ik ben fotograaf en videograaf en heb, naast een kast vol sneakers, ook een bak vol ervaring als Visual Designer. Slimme dingen bedenken en mooie dingen creëren, ready to tell awesome stories?

Fotografie.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus laten we ervoor zorgen dat de foto’s de juiste zeggen. Niet zomaar een plaatje, maar het perfecte plaatje. Wil je echt, echt maar dan ook echt, hoog van de toren blazen? Mijn drone staat te popelen. Let’s create awesomeness!

Videografie.

Videografie(marketing) is booming! Het verhoogt conversies, boost betrokkenheid en werkt beter dan tekst. Wat wil je nog meer? Oh ja, vette video’s natuurlijk. Productvideo’s, bedrijffilms, commercials, drone-videografie of een recap van je event, I’m on it.

Branding.

Jouw merk echt tot leven brengen door alle touchpoints de juiste waarden en gevoelens uit te laten stralen. Dat doen we met badass branding. Je huisstijl, je logo, de typografie, de kleuren, van het bedenken tot het ontwerpen: I’ve got you covered.

Visual Design.

Let’s get creative! En strategische designs maken die onderscheidend, functioneel en gewoon superstrak zijn. Wanneer je een goed verhaal hebt, heb je een design nodig dat raakt. Beelden die je merk in leven brengen, want het oog wil ook wat.

Let’s tell awesome stories!

Bring it on!